Фолкпевица заряза микрофона и се хвана със строителство

Фолкпевица заряза микрофона и се хвана със строителство

В строителния бизнес нахлу фолкпевицата Траяна!Изпълнителката с огромен силиконов бюст преживява неочаквана трансформация, като сменя микрофона със строителството.

Преди време Траяна се разочарова, че няма огромни успехи в родния попфолк и трудно пробива в чалга бранша. Затова решава да емигрира и заживява в английската столица Лондон.

Там бившата вече чалгарка тръгва по нов път и става партньор в местна строителна фирма. През останалото време фолкаджийката се изявява като служител на салон за красота, но отново няма нищо общо с пеенето.

"Работих толкова много, а не заслужих дори една номинация. Същата година се разболях, но пак давах всичко от себе си и от стреса качих килограми. Накрая реших да сменя амплоато", връща лентата назад Траяна, която не иска повече да има нищо общо с чалга съсловието у нас, пише "Хотнюз". 

В момента изпълнителката пее единствено за удоволствие. Наскоро посещава заведение в Лондон, където хваща микрофона и изпълнява "Болката отляво" на Васил Найденов. Качва видеото от изпълнението на личната си страница във фейсбук, а феновете й пощуряват - иска да запише нова песен и да се завърне към чалгата. Но тя е категорична, че няма обратен път назад и е приключила с тази част от живота си./show.blitz.bg
 

Коментирай

https://chat.eti.pw

https://chat.eti.pw 24.04.2021 14:14

https://chat.eti.pw

Ломонософ

Ломонософ 24.04.2021 22:48

КОРКОДИЛЪТ Е МЪЖКИ И Е С НАДЪРВЕН ХОЙ И Я ГОНИ ДА Я БОЦКА !

Сик енд Дистрой

Сик енд Дистрой 26.04.2021 10:50

Сакам да строим, търсим тули и вар.