logo

Фолкпевица загуби баба си, не успя да я погребе! ВИДЕО

Фолкпевица загуби баба си, не успя да я погребе! ВИДЕО

Голяма трагедия сполетя наша фолк дива, след като тези дни загуби своята баба. Чаровната певица изплака мъката си в социалните мрежи, след като заради извънредните мерки в страната не успя да отиде на погребението й. 

"Почивай в мир, бабо! Днес си отиде моята скъпа баба, която се грижеше и страдаше редом с нас. Тежко е във време на вируси и разруха! Губиш любими хора, даже не можеш да ги изпратиш в последния им миг! Винаги ще си в сърцата ни", написа тя в личния си профил и съболезнованията заваляха. 

 

Става въпрос за певицата Алексса, която сподели със своите приятели в социалнта мрежа този тежък удар на съдбата. А от всичко написано от нея разбираме, че покойната баба е била като нейна майка. 

"Благодаря на всички, които днес указаха своите съболезнования! Няма да крия, че ми е много тежко. По принцип съм доста силен човек и трудно изпадам в тежки положения. Не допускам да се сломя или да изпадна в прекалена депресия. Мразя съжалението и подобни глупости! Всеки, който ме познава, знае колко ми е тежко, защото тя беше човекът, който дори да сме се карали, държеше най-много на мен и се притесняваше най-много за мен! Съжалявам, че не бях докрая с нея, съжалявам, че рядко се чувахме, но бабо, дано си на по-добро място, дано намериш покой там горе. Съжалявам и че не можах да отида на погребението, заради това положение, в което в цяла България! Не обичам да правя такива изявления. Само мога да кажа: Обичайте и отделяйте време на вашите близки, защото утре може и да няма", обърна се към своите приятели Алексса. /show.blitz.bg

 

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 24.03.2020 9:56

мир на душата на възростната дама

Гуньо

Гуньо 24.03.2020 11:16

Малекса ли ква си ,как можа да не отидеш ма овца.Този грях ще го носиш цял живот

Коч

Коч 25.03.2020 14:10

Овцата си е овца ! Кой знае , къде е пасала ?

ПЕШО

ПЕШО 25.03.2020 15:11

Чак пък фолк дива ? Брей,брей ... Кой го измисли ?

Jorko_

Jorko_ 26.03.2020 2:32

Kakva e taq grozotia