logo

Фолкпевица се завърна по-секси отвсякога ВИДЕО

Фолкпевица се завърна по-секси отвсякога ВИДЕО

Фолкпевицата Алексса се завърна обратно в играта. Чалга дивата прекрати договора си с предишните издатели и сега атакува музикалната сцена като самостоятелен изпълнител. 

Артистичният псевдоним на певицата вече ще се изписва с двойно "С". Промяната вероятно се дължи на това, че правата въху псевдонима се държат от музикалната фирма, която я издаваше доскоро. 

Пловдивчанката изненада с новивя си проект "Краен срок", а прогнозите са обещаващи. "Има всички шансове да се превърне в новата голяма звезда на България. И без друго попфолк музиката има нужда от свежа кръв", пишат в социалните мрежи попфолк почитатели. 

Визията на Алексса също прави впечатление и провокира множество коментари, предимно от силния пол. "Явно не си е губила времето и се завръща по-гореща отвсякога. Изглежда зашеметяващо', пише почитател на Алексса. 

Идеята за песента се ражда още през лятото, когато започват и първите стъпки по записването й и създаването на клипа. Тя е в стила на модерния поп-фолк с дискотечен ритъм и етно елементи. Заснемането на видеото е било в няколко етапа от по няколко дни, а един от снимачните дни е продължил повече от 24 часа.

„Въпреки часовете, прекарани пред камерата, не чувствах умора – бях заредена с толкова адреналин, че чак след края на снимките осъзнах колко време бяхме работили. Тази песен е важна за мен и дадох наистина много за нейната реализация.“, споделя изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай