Фолкпевица предизвиква СЕМ (СНИМКА)

Фолкпевица предизвиква СЕМ (СНИМКА)

Фолкпевицата Яница е готова с новия си проект, който ще пусне до броени дни. “Очаквайте скоро нещо горещо“ – анонсира изпълнителката на „Пайнер“ под снимка в официалните си профили в социалните мрежи.

Кадърът предизвика вълна от реакции от страна на последователите на певицата. Мнозина го споделяха, а други побързаха да разкрият вълнението си в коментари. Феновете очакват любимата им звезда отново е ослепително красива и много секси. СЕМ пък е нащрек и с нетърпение чака да види докъде ще стигнат и този път провокациите на пайнерката. 

Припомняме, че певицата вече се бръкна с 10 бона глоба за вулгарния си клип "Върнах ти го". До крайната мярка се стигна, след като Агенцията за закрила на детето многократно подава жалби към СЕМ да се намеси, тъй като във въпросното видео има вменяване на сексуален контакт, семенна течност,а има и сцени на на насилие. В клипа "Хубаво го запомни" отново се закача и минава границата на допустимото. 

Предвид новите снимки от предстоящия  й видеоклип можем да заключим, че отново не е мирясала и си проси поредна глоба. Майки недоволстват от вулгарните сцени, тъй като попфолкът се слуша предимно от подрастващи, които искат да приличат на своите кумири./show.blitz.bg
 

Коментирай

джани

джани 09.04.2019 13:35

Давам 2 лева.

lina

lina 10.04.2019 17:03

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz

Гражданина Х

Гражданина Х 10.04.2019 17:04

Ауууууууу, какви гнусни гащи и ръбеста утка на снимката! Баси!

Галактика1 до Земята

Галактика1 до Земята 04.04.2021 23:06

Страхотно нещо, земляни, записвайте го на дискове, и ни го пращайте по космоса, да го слушаме и гледаме, уникално е.