Фолкпевица изненадващо стана учителка, но я... СНИМКИ

Фолкпевица изненадващо стана учителка, но я... СНИМКИ

Поп фолк дивата Юнона реши да смени професията и вече е детска учителка. Новата й кариера обаче, продължава едва два месеца, защото не се развива според очакванията.

Изпълнителката започнала да преподава на ученици от 6-и и 7-и клас в пловдивско училище, но химията между учител и ученик не се получава по начина, по който трябва да бъде.

Фолк певица се похвали с нова кола от любовника си СНИМКА

Снимка: Личен архив

В началото децата били респектирани от факта, че тяхната учителка е популярна певица, но скоро след това дори това не могло да ги спре да не слушат и да внимават в час. "На тази възраст децата са трудни за управление", закачливо споделя Юнона пред "Телеграф".

Ето я фолк звездата с най-голям бюст! Смаза конкуренцията с нов силикон СНИМКА 18+

"Все още ми липсват търпение и необходимите нерви, за да се отдам на тази професия, но може би някой ден след 15 години, когато спра да ходя по участия, и това ще стане". От позицията на годините е научила, че е човек, който непрекъснато се променя, това, което винаги остава, е любовта й към музиката. "Музиката не е преставала да бъде мое ежедневие. Каквото и друго да правя, винаги е била любимото ми занимание и начин, по който се забавлявам, разтоварвам и премахвам напрежение. Музиката е страст и енергия за живот. Тя е всичко за мен", емоционално разказва Юнона, която е горда майка на дъщеря на име Глория.

Снимка: Личен архив

"Стараех се да й покажа, че в живота трябва да постъпва така, както иска на нея да й се случи, но всичко в рамките на честността и добрата съвест, защото аз живея по този начин. Каквото и да съм начертала и поискала в живота си, съм го получила и съм безкрайно благодарна на съдбата. Да, било е трудно, тежко, не отведнъж, но винаги е ставало и после спя спокойно.

Фолкпевица показа огромни гърди в Тайланд СНИМКИ 18+

Нямам притеснения от нищо до днес и според мен живея правилно и това предавам като пример на детето ми. Тя е едно доста мъдро дете още от малка. Такава като че ли се роди. Все съм казвала, че има някакъв стар дух в това дете. Още от бебе беше тиха и уравновесена. Тя е ученичка с отличен успех"./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 23.04.2022 15:27

И к'ъв пример за живота ще и даваш,извратенячке?!Завършила ли си някакво образование или "някой" похотлив чичко ти е дал едно рамо?!Е,може и да не е само едно...Срамота е децата да я възприемат като нормален човек!