Фолкпевецът Крум показа що за човек е Милен Цветков с тази история

Фолкпевецът Крум показа що за човек е Милен Цветков с тази история

Снимки и спомени с Милен Цветков се изредиха да споделят всички, които по един или друг начин да успели да се докоснат до устатия журналист. То не беше и трудно, тъй като никога не е страдал от звездомания и обичаше да се занимава с проблемите и на обикновените хора. 

Модели, плеймейтки, треторазрядни певици и пишман журналисти се изкараха първи приятели с Големия в журналистиката. Малко от тях обаче имаха случки или съществени спомени с него. Фолкпевецът Крум обаче описа конкретна случка, която показва що за човек и професионалист бе Милен. 

Милен Цветков: Не ми се умира между някакви ламарини! ВИДЕО

"През 2015 година преживях тежка житейска ситуация. Бях смазан физически и психически, няма да навлизам в подробности - стара история... Тогава бях потърсен от една журналистка, която искаше да направи разследване и да даде гласност на случилото се, няма да назовавам имена. В деня, в който тя беше подготвила материала си (скрита камера и разкрития) и той щеше да е излъчен във вечерната емисия новини, тя ми съобщи, че по независещи от нея обстоятелства, материалът е свален и няма да бъде излъчен. Поставена е цензура", спомня си за ситуацията Крум. 

И допълва: "Час по-късно ми звънна Милен Цветков и ми каза: “Разбрах за случилото се и искам да разкажем историята ти в ефир, аз нямам проблем да го направя. Предаването започва да се снима след час, ще дойдеш ли?” Аз отговорих “Да”. Такъв беше Милен Цветков! Нямаше кой и как да му наложи цензура - това наричам аз свободен човек и журналист, макар предполагам заради това да беше свалян толкова пъти от ефир. И въпреки това не му пукаше, не съм чул да се е оплакал някъде и продължаваше да назовава нещата с истинските им имена. Уважение и респект към такива хора, дано са повече. Няма да коментирам начина, по който е убит, защото за мен това е убийство! Дано има правосъдие, по изключение, поне този път. Почивай в мир, Легендо"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Андрей Стоянов

Андрей Стоянов 22.04.2020 15:36

Доживотна присъда без право на помилване!!!