Фолк звезда бе нападната по време на снимки на ново ВИДЕО

Фолк звезда бе нападната по време на снимки на ново ВИДЕО

Певицата Юнона стана обект на необичайно събитие по време на заснемането на своя нов клип. В този клип тя представя поредната си фолклорна песен и се надява да впечатли публиката с дългоочакваният проект.

Въпреки че всичко изглеждаше наред и снимачният процес вървеше гладко, изведнъж Юнона бе нападната от стотици мравки, които почнаха да се качват по краката й и да я хапят.

Въпреки необичайната ситуация, Юнона се прояви като истински професионалист и прояви голям стоицизъм. Нито з амиг не си помисли да прекрати снимките или да смени локацията. Вместо това, тя продължи да изпълнява песента си, докато мравките я хапеха. Този необикновен инцидент разкри нейната силна духовна и професионална сила, като показва, че нищо не може да я спре, дори и насекоми.

 

@yunonaofficial Мравки, много мравки, нахални мравки Хапят, лазят, ама когато трябва - пея️ ‍️Професионализъм Many ants #yunona #making #crazy #moment #fyp #foryoupage #many #ants ♬ original sound - YUNONA

След като Юнона сподели случая в социалните мрежи, нейните фенове изразиха своето възхищение и подкрепа. Те коментираха, че са горди с певицата, защото тя не се отказа да изпълни своята задача в условия, които за мнозина може да бъдат отказващи. Много от почитателите й изразиха нетърпение да видят новия клип и се надяват, че режисьорът ще включи забавните кадри, в които Юнона се бори с насекомите, споменати от нея в Инстаграм.

Юнона, в пътя си към успеха, отново показа, че е истински професионалист и винаги е готова да преодолее всякакви трудности, за да достави на своите фенове незабравими моменти. Със своята изключителна музикална изява и непоклатим дух, тя продължава да ни впечатлява и вдъхновява./show.blitz.bg

Коментирай

Мики

Мики 01.10.2023 19:54

Баси селянката!