Фики хвърли 20 бона за гривна на баща си СНИМКА

Фики хвърли 20 бона за гривна на баща си СНИМКА

Попфолк звездата Фики пръсна 20 бона за златна гривна на баща си. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато.

“Баща ми заслужава подаръци всеки ден. Купих я без повод, просто от любов и признателност. Според мен не е нужно да има някакъв конкретен празник, за да се опитваме да зарадваме близките си”, каза пред „Телеграф“ Фики Стораро.

Той добави, че всеки един ден е прекрасен повод, за да покажеш на някого, че го обичаш и да му благодариш за това, че е в живота ми. Тъй като у нас няма къде да се закупи подобно бижу, Стораро-син закупил гривната от представителен магазин в Гърция.

Бижуто е от лимитираната колекция на марката Juste un Clou ("Просто пирон"), всички бижута в нея са изработени от благородни метали - бяло, розово и жълто злато, гарнирани със скъпоценни камъни. Цената на подобна гривна може да достигне до 150 000 лв. в зависимост от изработката и вложените материали. Световните знаменитости са луди по “пирона”, подобни гривни носят на ръката си Бионсе, Ким Кардашиян, Филип Киркоров, Джей Зи и много други. У нас „пирон“ на френския гигант може да бъде видян на ръката на не една и две моделки, певици и спортисти. Ценител на модела е и тенис звездата ни Григор Димитров./show.blitz.bg

Коментирай