Фики Стораро шашна с това признание за себе си.. СНИМКА

Фики Стораро шашна с това признание за себе си.. СНИМКА

След участието си в "Като две капки вода" Фики Стораро тотално преобърна представите за себе си. И натрупа такива дивиденти, за каквито едва ли е мечтал преди да стъпи на сцената на шоуто за имитации.

Въпреки че често му се падаха женски образи, синът на Тони Стораро се превъплъщаваше майсторски в тях, но това, което призна съвсем наскоро, изненада много феновете му.

Изненада! Емилия и Фики се събраха СНИМКИ

В телевизионно интервю Фики призна, че не харесва тялото си и е на диета, за да се втали малко. Мускулестият поп фолк идол, по когото със сигурност въздишат много фенки, е твърдо решен да промени физиката си, заради която и получи екстравагантния прякор Голямото пиле.

Шаш! Фики се оказа прелъстен, изоставен и баджанак с Благой Георгиев СНИМКИ

"Сега съм на едни такива режими, които са доста трудни за спазване. Ограничил съм храната и внимавам с какво се храня", обясни пред Мон Дьо Стораро-младши, но все пак призна, че едно от най-големите кулинарни изкушения за него, е мусаката./show.blitz.bg

Коментирай

sstamenov

sstamenov 21.06.2020 13:08

Ох, направо ми се къса сърцето!! Променили се представите за Ф.............., чак ме е гнус да му напиша името!! Променили се на кукуво лято!! Поредния платен чалгар.