logo

Ето защо Ивана не работи на Бъдни вечер СНИМКА

Ето защо Ивана не работи на Бъдни вечер СНИМКА

Един от най-ярките коледни спомени на певицата на народа Ивана датира отпреди повече от 10 години. След една мразовита нощ и инцидент на 24-и срещу 25-и декември, звездата се е зарекла да не работи по коледните празници.

"Преди години се бяхме събрали в Айтос. Станахме от масата и тръгнахме по стария път към Стара Загора за участие със Стояна и Славчо. Валеше сняг и имаше преспи. Участието ще е било към 1 ч през нощта. По пътя падна едно дърво. Бяхме с джип, опитахме се да минем през нивите отстрани... И нищо не става по никакъв начин.

Шаш! Ивана поздрави свой близък и получи... юмрук! СНИМКИ

В 00:01 ч, като по чудо, дойде голяма машина и избута дървото. Явно трябваше да се случи точно на 25-и. Сякаш Бог ни подсказваше, че трябва да работим. Ние не мислихме тогава за парите, а за отговорността, защото сме поели ангажимент. Оттогава съм се зарекла на 24-и да не поемам ангажимент, рядко го правя и на 25-и декември.“, сподели пред "Монитор" изпълнителката на "Кажи едно "Обичам те".

Ивана шашн с този вид насред пандемията и тръгна към... ВИДЕО

По традиция на празниците Ивана се събира с близките си в своя дом в Пловдив.

"И си го пожелавам все същото нещо. Да ставаме все повече и повече на Бъдни вечер. Събираме се у нас заедно с майка ми и баща ми. Спазваме абсолютно традицията за постните ястия, за тихия разговор, за прекадяването на трапезата, за молитвата, която е по-скоро като благодарност. И другото е просто музика. Винаги Бъдни вечер е малко тъжно. На другия ден вече се събираме и с приятели, може и навън. Тази година обаче вероятно ще си останем вкъщи“, разказа още тя./show.blitz.bg

Коментирай