Ето я цялата истина за певицата Анелия и Слави Трифонов, който я гледал право в очите ВИДЕО

Ето я цялата истина за певицата Анелия и Слави Трифонов, който я гледал право в очите ВИДЕО

Популярност в социалните мрежи набира едно старо видео от гостуване на певицата Анелия в "Шоуто на Слави". Това е първата поява на пайнерката в шоуто на Дългия и ще се помни винаги. 

Слави си позволява доста фриволно поведение и неуместни намеци към гостенката си, което породи сериозни съмнения дали между тях в онзи период не е имало нещо повече. 

Слави Трифонов помоли певицата да изпеят и хита ѝ „Погледни ме в очите“ заедно. През цялото време водещия я гледа в очите, както се пее и в песента. Тя го закача на няколко пъти с реплики.

 

„Един път му се е паднало на човека“, казва певицата след като Годжи пуска реплика и успява да ги разсмее преди да запеят песента. Певицата пее, а Слави Трифонов я гледа и се включва във втората част. Музиката на „Ку-ку бенд“ прави така, че да звучи още по-прекасно цялото изпълнение.

След песента Слави Трфонов ѝ казва: „През цялото време съм те гледал в очите. През цялото време, да не кажеш после, погледни ме в очите и кажи. Всичко, само дето не съм казал думите, но сега трябва да се опознаем повече, сега не мога изведнъж.“ Анелия се разсмива и после в процеса на разговор разкрива, че има човек до себе си, който я обича и тя го обича и се извини шеговито на Слави./show.blitz.bg

Коментирай

Old

Old 10.01.2024 10:05

Клипа е отпреди 11 месеца в youtube ... А не се знае и за самото предаване

Старозагорска

Старозагорска 10.01.2024 16:29

Ци@@нка и учителски селяндур.Тоя опростачи нацията,цяло едно поколение!Минетчия на мутрите.Тая гнусна чалгарка колко милионерски к@ра строши.И пак се е надянала на поредния. Проклети да са!Да им е#а п@@като м##чина!

Кики

Кики 11.01.2024 0:04

Правиша е дълбоки гърленки на дългия!!!

криводол

криводол 11.01.2024 11:43

Годжи ми е казвал че му е правила свирки дълго време