logo

Ето с какво Деси Слава се лекува от COVID-19 СНИМКИ

Ето с какво Деси Слава се лекува от COVID-19 СНИМКИ

След като стана ясно, че поп фолк дивата Деси Слава е с положителен тест за коронавирус, не закъсня и решението на певицата на кого и какво точно да се довери за лечението си.

Наскоро в телефонно тв интервю за "На кафе" ангелогласната блондинка хвърли в потрес всичките си фенове с признанието, че смята да се самолекува в домашни условия, без да разчита на болнични услуги.

Синът на Деси Слава заби имотна щерка СНИМКА

"Никой не е звънял, за да ме проверява или напътства как да се лекувам. Отдавам го на това, че в момента има много завишена бройката на заболелите от К-19, а моят случай не е чак толкова притеснителен", заяви Деси Слава, която в момента е изолирана и спазва 14-дневната задължителна карантина.

Първо в БЛИЦ! Деси Слава с първи думи след новината, че е заразена с COVID-19

"Чувствам се добре, даже всякакви симптоми отминаха. В началото и моите симптоми бяха като тези на Галена. След като прочетох какво е казала тя, се замислих че и аз мога да имам коронавирус. До тогава не знаех, че част от симптоматиката са главоболие, загуба на обоняние и вкус. Слава Богу при мен нямаше никаква температура, в нито един момент не се появи", разказа още пред Гала тя. И добави още:

Ужас! След Галена и Деси Слава е с COVID-19

"Почти не ми помагаше парацетемол за главоболието. Преди това бях пила прахчета, минаваше ми за час и след това пак наново. Така бях 3-4 дни докато отшуми главоболието", разясни още Деси, която няма никаква представа къде точно се е заразила, но подозира, че е станало по време на някое от участията й. "Имам чувството ,че някой постоянно ме дебне... Психически е много неприятно. От много места може да се хване, нямам идея от къде е. Със сигурност и аз бях по участия"./show.blitz.bg