Ето коя култова фолк звезда роди момче в Белгия, а бащата....

Ето коя култова фолк звезда роди момче в Белгия, а бащата....

Култова фолк звезда хвана последния влак, за да стане майка. Две години преди да навърши 40 тя се сдоби с наследник. 

Наш репортер научи, че на 30 септември едно от най-знаковите имена от зората на фолка е станала майка за първи път. Бебето е момченце и се е родило в Белгия. 

Фолк звездата Мира естанала майка. Момченцето е с перфектни мерки – 46 см, 2900 гр. Майката и бебето са добре и съвсем скоро ще бъдат изписани от болницата.

Изпълнителката роди в Белгия, по естествен начин. Раждането е било като по учебник. „След раждането лекарката ми каза, че това е било най-доброто ѝ израждане от началото на годината. Малкият излезе много лесно и бързо – само за половин час“, разказва Мира.

Бебето се ражда в петък. Предният ден, на контролен преглед, лекарката казва, че времето е почти настъпило и ще е добре да се предизвика раждане на следващия ден. Малкият обаче сам решава, че е време да се появи на белия свят. Гласовитата изпълнителка получава контракции в четвъртък вечерта. Веднага отива в болницата, където ѝ казват, че съвсем скоро ще роди.

„Чудех се дали не са фалшиви контракции, но за 1 час станаха на 5 минути и разбрахме, че човекът си е решил кога да излезе – с характер от малък.“ – смее се Мира.

През цялото време на раждането мъжът на Мира е неотлъчно до нея. Щастливият татко не се отделя дори за секунда от бъдещата майка.

„Той искаше да е с мен. Каза ми „Как ще те оставя? До теб съм“. И неговото присъствие, опората му ми помогна много. Опитваше се да ме разсмива, докато се мъчех. Хем малко ме ядосваше, хем му бях благодарна.“ – споделя певицата.

„Като излезе, бебето нададе силен вик. Много силен. Лекарката, понеже знаеше, че съм певица, през смях каза, че приличал на майка си – ще става певец.“ – разказва изпълнителката. И допълва: „В Белгия в болницата нещата са много различни от тези в България. Тук, след като родиш, веднага ти дават бебето и го слагат на гърдите ти и стоите така заедно час – за да те усети детето, да усети сърцето и топлината ти, да знае, че е в безопасност. И през цялото време стои с теб в стаята.“ – разказва изпълнителката.

Мира споделя още, че е много благодарна на семейството на мъжа си, които са неотлъчно до нея и много ѝ помагат. Признателна е и на екипа в болничното заведение.

„Всички там са толкова мили и възпитани. Опитват се да ти помогнат с всяко нещо, да те накарат да се отпуснеш и да се чувстваш добре. За тях нямаше значение, че съм българка, защото знам, че хората говорят, че има някакъв вид расизъм в чужбина към нас. Не, нищо такова. По време на самото раждане все едно бях сред близки, а не непознати медицински лица. “

Светлината влезе в семейството на Мира. Съвсем скоро майката и бебето ще бъдат изписани и ще се приберат вкъщи. Вече предстоят най-щастливите дни за изпълнителката и мъжа ѝ. А ние им желаем здраве, щастие и много любов!/show.blitz.bg

Коментирай