Ето къде забегна Глория по Великден! (СНИМКИ)

Ето къде забегна Глория по Великден! (СНИМКИ)

Глория вече откри сезона, поне съдейки по последните й снимки в социалните мрежи. Поп фолк дивата пече снага в съседна Гърция и е повече от готова за предстоящото лято.

Изпълнителката посрещна Великден в съседна Гърция, по-точно в един от хитовите курорти там - Неа Ираклица, където пясъка е златист, морето – плитко и лазурно, а плажната ивица безкрайно широка.

Примата на поп фолка съчета празника с почивката си и както виждаме много добре й се получава. Е, не ни е показала боядисани яйца, както повелява фейсбук традицията, но за сметка на това видяхме в каква топ форма се намира.

Глория изпоти мрежата с тази провокативна снимка!

Но, разбира се, атрактивната певица не пропусна да си направи ефектни фотосесии на фона на екзотични гледки. Глория се е отдала не само на активна почивка, но и на активна фотосесия. А от снимките й личи, че явно здраво е работила, за да изглежда тялото й толкова изваяно.

Не става ясно кой придружава поп фолк примата на краткото й бягство от България, но който и да е, явно се грижи качествено за доброто настроение на певицата, ако се доверим на това, което показва от фотосите.

Глория разказва живота си в книга!

Преди да поеме към гръцките плажове пък, Глория се наслаждаваше на пирамидите в египетския град Гиза, който е сред най-известните туристически дестинации./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гого

Гого 30.04.2019 13:20

Малей, само шаблони ръсите блицаджии. Сакън, ако някой не се грижел, не можела да отиде на почивка. И какво поверявала ФБ традицията? Да се качват снимки на яйса. Дрън дрън.

Той

Той 30.04.2019 20:19

Курвата на Георги Илиев вече е станала бизнес дама.

taka e

taka e 01.05.2019 23:40

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq