Ето какво направи Глория година след като пребори К-19

Ето какво направи Глория година след като пребори К-19

Измина година откакто Глория се излекува от К-19, но ужасът от преживяното все още тлее в съзнанието й. По този повод тя реши да направи нещо, с което да зарадва медицинския екип, който й помогна в онзи тежък момент. 

С наближаването на коледните и новогодишни празници Примата на фолка е подготвила нещо специално за своите почитатели и лекарите, които й спасиха живота. Припомняме ви, че Глория изкара много тежко вируса и се наложи да бъде хоспитализирана в лечебно заведение. 

Изпълнителката на хита "Ако бях се родила река" реши да се отблагодари на всички с песен - именно в това е най-добра. Глория е подготвила коледна песен, чиято премиера се очаква до броени часове. 

 

"Наближава един от най хубавите празници в годината - Коледа! Представям ви “Чудо“ - една песен за надеждата и доброто!

По Коледа стават чудеса и всеки има своите мечти и малки желания! Аз, на какъвто и етап да се намирам в живота си, не спирам да мечтая и да чертая своите планове! Да мечтаеш и да вярваш в чудото означава ,че живееш! Посвещавам песента на семейството си, приятелството и на лекарите, които ни помагат в тежки моменти", пише желязната лейди на фолка в своята официална страница във Фейсбук./show.blitz.bg

 

Коментирай

Jon

Jon 15.12.2021 0:49

Stiga reklamirAite taia p a4avra nay4ila dahteria si da se prodava za pari stavatse smehni vseki den samo za dartatA kranta gloria i za hterkai napompana ot mastit biznesmen ili depytat ili mafiot