Ето какви ги е вършила Сузанита на 3 години, което обяснява защо е такава днес ВИДЕО

Ето какви ги е вършила Сузанита на 3 години, което обяснява защо е такава днес ВИДЕО

Майката на Сузанита потресе социалните мрежи с шокиращо видео на дъщеря си и какви ги е вършила като малка. Оказа се, че напористата майка е виновна за скандалното поведение на дъщеря си и жадната й амбиция към славата. 

Още от много малка Шени и Орхан Мурад бутат дъщеря си под светлините на прожекторите. Припомняме, че в един от клиповете на баща си малката Сузанита върти кючеци с ориенталско облекло. А сега и майка й показа какво са я карали да прави. 

Шенай Мурад публикува клипче, на което 3-годишната Сузанита дефилира като манекенка. "Мале, каква фръцла беше", хвали се с постиженията на своята анследница.

 

Уви, Сузанита не успя да се наложи като манекенка, тъй като е изключително ниска, нито пък като танцьорка, защото не хваща нито един такт, още по-малко пък като певица, след като получи такъв звучен хейт от всички. 

Успя да вкара името си в медиите със скандално и крайно просташко поведение, в което са намесени дори забранени субстанции. Сузанита призна, че се е лекувала от наркотична зависимост, но изглежда безрезултатно. 

"Много е трудно на децата на известните, от които нищо не става. Иска им се и на тях да изкарват парите си с пеене, актьорство или нещо такова, но когато нямаш никакви качества, се сриваш психически. Сузанита да спре да се коси и да се пъне на бъде звезда, а да се хване да работи обикновена работа - продавач-консултант в някои магазин, например. За нещо по-престижно е късно, тъй като изгуби времето за учене в жалки напъни да бъде популярна. Но няма и никакви природни дадености, затова й се полага да работи като всички останали", съветват я в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай

ахмак доган

ахмак доган 06.05.2022 13:31

майка и е чок гюзел-иска ми се да се срещна с нея на мастичка и рахат локум......въй,въй аллах

Рони

Рони 06.05.2022 16:53

И тъпа, и грозна. Как е решила, че става за певица,нито талант нито нищо