Ето как синът на Софи Маринова отърва затвора, тя вдигна луд купон за... ВИДЕО

Ето как синът на Софи Маринова отърва затвора, тя вдигна луд купон за... ВИДЕО

Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици в себе си, но остана в ареста едва няколко часа. Оказа се, че Лоренцо е пуснат под гаранция, след като известната му майка се е бръкнала дълбоко в джоба и е откупила свободата му. 

Голямата певица все още няма собствен дом и продължава да живее по квартири. Макар да изкарва много големи суми от хонорари, тя издържа голямо семейство, а покрай тях винаги има някакви драми и проблеми със закона, които накрая оправя Софи с много пари. 

 

Софи била силно притеснена за ареста на сина си и побързала да го откупи. А той изглежда не съжалява за случилото се, тъй като часове след ареста се показа с марихуана в ръка на стори в Инстаграм и заявявайки, че е вярно всичко, което се пише по медиите за ареста му. 

Изпълнителката на "Плачещо сърце" не може да събере нито лев покрай мъжете в живота си. Преди години даде целия си хонорар от "Като две капки вода" - 100 бона, за да измъкне бившия си Гринго от затвора, след като го бяха закопчали за куп измами - рекет и склоняване към проституция. 

Сега Софи отново извади кесията и не позволи на сина си да се покае за грешките си в затвора и най-после да си вземе поука и да спре да харчи парите на майка си и да я излага по този брутален начин. "Нищо не става от него, съсипа я, горката София", коментират нейни колежки. 

Но пък изглежда и на нея не й е много тежко, тъй като няколко дни след скандалния арест вдигна шумен купон по случай рождения си ден. На 5 декември тя навърши 48 години и събра близки, приятели и колеги на тайно парти, което се е състояло в ресторант в Горна Малина. Софи си била поръчала продължителна заря, която вбесила хората от селото. Преслава, Меди и Тони Стораро били сред ВИП гостите на партито, а на едно от сторитата й в Инстаграм видяхме на челото на масата без никакъв срам да седи и самият Лоренцо./show.blitz.bg