Ето как реагираха Торино и Пашата към Камелия след скандала ВИДЕО

https://show.blitz.bg/folk/eto-kak-reagiraxa-torino-i-pasata-km-kameliya-sled-skandala-video Show.blitz.bg
Ето как реагираха Торино и Пашата към Камелия след скандала ВИДЕО

Камелия, Торино и Пашата преди броени дни взривиха меломаните с проека си "План Б". Сингълът, който завихри с появата си голям скандал, вече гори в трендинга с над милион и триста гледания.

Както вече писахме, в основата на скандала е твърдението, че песента е крадена. И въпреки бушуващите страсти в публичното пространство, ето, че ситуацията, поне засега, е в полза на Огън момичето и музикалните й партньори.

В скорошно интервю при Цитиридис по bTV, тримата издават интересни подробности около това как се стигна до изключително успешната комбинация, за работния процес заедно и каква е историята зад най-емблематичното парче "Луда по тебе", което също присъства като семпъл в "План Б".

"Луда по тебе" е наистина емблема в поп фолка. Когато няма никакъв купон и всичко е замръзнало, който и колега да се намира в тази ситуация, запява "Луда по тебе" и става мазало", споделя дивата пред тв водещия.

"Те носят една нова енергия, те са латино, харесват този стил. Смесвайки с една такава класика като „Луда по тебе“, направихме една успешна колаборация и тя докосна хора, които дори не харесват попфолк, но харесват тази наша колаборация, харесват моето влизане в тяхната песен. Песента е много успешен проект", добави още звездата.

„Смело можем да кажем, че това ни е абсолютно най-успешният проект до момента в кариерата – като набиране на популярност, като харесване, отзиви, коментари“ – заявиха Торино и Пашата.

Камелия разказа своите спомени от заснемането на видеото към „Луда по тебе“, което било във видинска дискотека./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай
3 Коментара
Петя Петрова
преди 2 години

Е да ама песента си е крадена....

Откажи
Георги v.
преди 2 години

Защо непрекъснато ни занимавате с отрепките на България. Тази освен да пее по кръчмите долнопробна чалга и да сяда по коленете на мутрите, друго нищо не е направила. А звезда я направиха драскачите, които само да кихне веднага е на първа страница. Даже и водеща беше да ни занимава с глупостите си.

Откажи
янци
преди 2 години

ПОЕБВАХ Я В МИХАЙЛОВГРАД НАВРЕМЕТО В БАЛКАНТУРИСТ

Откажи