Ето го двореца, в който живее Драгана Миркович СНИМКА

Ето го двореца, в който живее Драгана Миркович СНИМКА

Драгана Миркович, съпругът ѝ Тони Биелич, както и двете им деца, от години живеят във Виена. Преди повече от 10 г. двамата купиха двореца Ебенфурт, който спада към културното наследство на страната.

През вековете дворецът е имал различни собственици, като от 1944 до 1945 г. е служил за подслон на бежанци от Втората световна война, когато над 116 000 души са избягали в Ебенфурт. На 1 април 1945 г. руската армия превзела двореца и нейни части временно се настанили в нея. По таваните на двореца има уникални рисунки, за които съществуват исторически записи.

Това, което може да се забележи пред величествената сграда, е добре окосената трева, върху която са изписани инициалите на певицата "DM". Преди дни Драгана стартира и своето турне за 2024-а, което започна от град Тузла в Босна и Херцеговина и обяви, че средствата, които спечели от цялото турне, ще бъде дарени в помощ на тези, които имат най-голяма нужда от това.

Малко преди да излезе на сцената в Тузла, Драгана се срещна със семейство от градчето, на което вече са изплатени помощи от 10 000 евро. Парите бяха дадени на самотен баща, който сам отглежда няколкото си деца, пише "Труд".

Миркович сподели, че в годината, в която празнува своя 40-годишен юбилей на сцена, има желание да помогне финансово на нуждаещи се хора.

"Във всеки град ще избера тези, които имат най-голяма нужда от помощ, а семейството на самотния баща от Тузла е само първото от многото, чиято съдба ме трогна и изпитах нужда да помогна", довери Драгана./show.blitz.bg

Коментирай

Дара

Дара 13.01.2024 14:57

Такси пиаца ли е пред двореца

Геле

Геле 13.01.2024 16:24

Браво на Драгана! Успяла жена с непринудено човешко поведение и отношение към хората.Със сърце пълно с доброта и отзивчивост.Каквито са и болшинството от сръбските певци и артисти.За разлика от нашите родни силиконови боклуци.

Туне

Туне 14.01.2024 22:38

И на нея ли завидехте?

Бистра

Бистра 15.01.2024 0:29

Така трябва да се прави!