Есил Дюран се пусна чисто гола от ваната, пеейки си "Бяла роза".... СНИМКА 18+

Есил Дюран се пусна чисто гола от ваната, пеейки си "Бяла роза".... СНИМКА 18+

50-годишната Есил Дюран реши отново да покаже прелестите си и да залее социалните мрежи с провокативни кадри от ваната. Позабравената чалга звезда съвсем изперка след като чукна 50-те и не спира да се излага с фотоси, които определено не отиват на годините й, а също и на имиджа, който гради в продължение на години. 

Изпълнителката на "Искам пак" се щракна чисто гола, докато си взема гореща вана. И реши да се подиграе жестоко с емблематичната песен "Бяла роза" на Славка Калчева. 

 

"Бяла роза ще закича, бяла роза с бодлите, но пази се ти пази се.....”, цитира част от песента Есил, визирайки цветето зад ухото си. Тази нейна постъпка не бе приета особено радушно от последователите й, които я нападнаха, че си прави гаргара с емблема в българския фолклор. 

Есил непрежно е прикрила силиконовите си гърди, а със специална четка разнася пяната по голото си тяло. Най-вероятно нейният съпруг е направил еротичният кадър, който ни навява спомени от порното на една нейна колежка (Галена - б.а.), с което проби в шоубизнеса. И тук изплува въпросът - дали и Есил няма заснето еротично видео в банята и дали някога то ще види бял свят?/show.blitz.bg