Есил Дюран с покъртително признание за родните плажове и... ВИДЕО

Есил Дюран с покъртително признание за родните плажове и... ВИДЕО

Напоследък Есил Дюран е станала особено активна в даването на мнения за случващото се не само в обществения, но и в политическия живот у нас. Този път обаче, го направи директно от плажа, а думите й режат като нож онези, на които този смисъл хич не им харесва!

В скорошен репортаж на Нова тв, след сигнали от граждани, стана ясно, че един от най-оживените и популярни плажове на Северното Черноморие – този на Камчия, е без спасители. Преди дни мъж е бил спасен от удавяне благодарение на плажуващите, които успели да го извадят от водата. Ето как реагира на всичко това и Есил Дюран:

Есил Дюран хвърли сутиена и мрежата прегря... СНИМКИ 18+

"Плажувам тук от 20 години. Преди 10 дни дойдох да видя какво е положението тук. Разликата от миналата година беше огромна – няма шезлонги, няма чадъри. А разбрах и най-лошото - че няма и спасители", това заяви изпълнителката в ефира на "Здравей, България" по Нова тв.

"През всичките тези години моето семейство е преживявало не една или две драми. Това че няма предвидени спасители е толкова скандално, че може да се счита за предумишлено убийство. Не говоря от мое име, а от всички плажуващи. Голяма част от хората, които идват тук, не знаят, че няма спасител. Тук в събота и неделя е препълнен плажа. Трудно се живее в България и лесно се умира", продължи звездата.

Есил Дюран срази с тези думи за Глория!

"Преди дни една жена щеше да се удави. За човешки живот си предаваме от уста на уста за това, че някой някъде се дави. Този случай отваря сериозен въпрос. Толкова сме свикнали с неуредиците, че сме станали апатични. Хубаво е, ако видим нещо нередно, е да кажем, че имаме проблем. Човешкият живот трябва да е над всичко", допълни още певицата./show.blitz.bg

Коментирай

Мирела

Мирела 02.08.2022 18:55

БГ плажовете са малко на брой с много хора, гмеч, тъканица, мърсотия и заради в храната. Юли и август е гнусно и тъпо

Дюран Дюран

Дюран Дюран 02.08.2022 20:51

Вашият коментар е точно навреме. В момента обмисляме поставянето на паникбутони за давещи се във водата, също до края на месеца ще закупим и няколко дрона които ще изпълняват функциите на плажни спасители.

Бай Ху

Бай Ху 03.08.2022 9:05

Есил много си красива, желая те.