Емилия с романтична изненада от Башур

Емилия с романтична изненада от Башур

На 21 март, в първия ден на пролетта, своя рожден ден отпразнува поп фолк певицата Емилия, която получи първата си честитка от съпруга си Жорж Башур, който й се обясни в любов.

Изпълнителката на "Калифорния" чукна 37 години в компанията на любовта на живота си и нейни близки приятели. В личния си профил Жорж сподели фото, на което е паднал на колене пред певицата. За текст той добави: “MY LOVE FOREVER! Happy birthday my everything!”. 

От фотосите и в личния профил на Емилия можем да заключим, че е имала един незабравим рожден ден. "Благодаря на Господ за всичко, което имам и най-много благодаря на Мъжа ми, който ме приема такава каквато съм!За първи път съм себе си и за първи път усещам,че съм Жена и живея благодарение на него!Много е важно кой е до теб в хубаво и в лошо!Обичаме и живеем за децата си. Живеем за чиста и неопетнена Любов каквато е нашата.Благодаря на цялото ни семейство За всичко!!!На всички хора с които работя, както и на всички приятели и почитатели за безрезервната подкрепа", написа пайнерката.

Башур пък изненада звездата с огромен букет от рози под формата на сцена и микрофон с надпис "Обичам те, моя звезда". Подаръкът прикова вниманието на нейните последователи в социалната мрежа, които се питаха колко ли се е бръкнал Жорж за изненадата на любимата си.

През деня Емилия се посветила на работа и снимала новия си проект. "Засега всички подробности около видеото се пазят в тайна, но премиерата на лентата крие неочаквана изненада", издават от екипа на звездата. /show.blitz.bg

 

Коментирай

марта

марта 23.03.2019 9:14

Тоя убитак размени синът си за една проста п..ка. Колко щастлив изглежда, а онзи ден синът му умря. На къде върви този свят майчице......?

ЕМИ

ЕМИ 23.03.2019 19:22

АКО МОЖЕШ,БЪДИ ПО СКРОМНА,ЧЕ ДЕТЕТО НЯМА И ГОДИНА ОТ СМЪРТТА. КЛИПА ТИ Е ПЪЛНА ПОШЛОСТ. ЗА КАКВА ЛЮБОВ ГОВОРИШ,КАТО НЕ УВАЖАВАШ ЧУВСТВАТА МУ. АКО ПОНЕ МАЛКО ГО ОБИЧАШЕ,ЩЕШЕ ДА НАПРАВИШ НЕЩО СМИСЛЕНО И ТАКТИЧНО.

Лили

Лили 24.03.2019 19:31

ТАЗИ НЯМА ЛИ СРАМ? МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА. АМИ И ТОЗИ И ТОЙ ТРЪГНАЛ СЛЕД ЕДНА РАЗПОРЕТИНА .....К---А „„„ГОСПОД ГЛЕДА....

taka e

taka e 25.03.2019 20:07

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz