Емилия попиля младите си колежки и категорично заяви, че силиконът...

Емилия попиля младите си колежки и категорично заяви, че силиконът...

Емилия безспорно е сред най-харесваните певици от лекия жанр, а зад успеха й се крие много дългогодишен труд. Тя е една от малкото певици, които имат завършено музикално образование. 

И заради това си позволи да порицае младите си колежки, които избират по-лесния път към това да станат популярни. Никой не очакваше че изпълнителката на хита "Алкохол" може да бъде толкова крайна в думите си за по-младите колежки от бранша. 

Според нея новото поколение певци и известни хора избират “по-лесния път” да станат популярни. “Те не искат да се трудят, а то не става така. Не е въпрос само да си сложиш силикон и да направиш 2-3 хубави клипа”, обобщава тя.

Тя е завършила музикалното училище в Широка лъка и е категорична, че “нарочно е построено в малко родопско селце, за да може учениците там да се концентрират върху това, което правят, да не се разсейват”, заявява чалга фурията в ефира на БТВ./show.blitz.bg 

 

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 14.03.2023 14:06

Мда, не може само силикон, требе и БАХУРА да се лапа.

галена

галена 14.03.2023 16:45

отрепка винаги ще си останеш третокласна утайка

Emilia

Emilia 14.03.2023 20:29

Тя смени трима милионера,сложи си силикон,нов нос,зъби,екстейшъни!Как се постига всичко това? С КРЕВАТНА ГИМНАКТИКА!И тя тръгнала да порицава!Що не се скрие?Същата к...на е.

Имигрант

Имигрант 16.03.2023 4:47

Не,тя не е завършила музикалното училище в Широка лъка!Тя само е изкарала няколко години и след това се премества в Димитровград,където завършва пак в музикална паралелка но в друго училище!