Емилия изплака мъката си: Лекари ми казаха, че не мога да имам повече деца

Емилия изплака мъката си: Лекари ми казаха, че не мога да имам повече деца

Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя как съчетава майчинството с многобройните си професионални ангажименти.

Обичаната попфолк изпълнителката избра да се завърне на музикалната сцена скоро сред като на бял свят се появи втората й дъщеричка, плод на любовта на певицата с настоящия й съпруг Жорж Башур.

“Тя е на годинка и половина в момента. Не е по-различна от всички деца. Много спокойна е. Както всяко дете, обича разходките, игрите на площадки с други деца. Спи на обяд, храни се много добре и й личи, защото ми е голяма бузанка, с едни хубави сини очи… Голяма радост ни е и съм благодарна на Господ, че ни дари с това щастие!” – разказва в “На кафе” щастливата майка и разкрива, че името на момиченцето си избрала тя – Жоржина.

Емилия е споделяла в интервюта, че лекари са й казвали, че няма да може да се сдобие с трето детенце.

“След трагедията, която ни се случи, имахме лоши изследвания двамата с Жорж и ни казаха, че няма да имаме деца по нормален път. И понеже и той, и аз имаме деца от предишните си бракове, се отказахме. Не ни беше фикс идея и в един момент се получи, без да сме правили някакви усилия. Божа работа! Сега сме много щастливи” – споделя с вълнение певицата.

Емилия не крие, че и двамата със съпруга й обичат децата и казва: “Говорим си с него, че ако бяхме по-млади, нямаше да спрем дотук с децата. Много сме щастливи с толкова много деца”.

Не иска да споделя в социалните мрежи много снимки на децата и подчертава, че е тяхно право да решат един ден дали искат да се показват онлайн.

“Аз  съм известна, но сама за себе  си съм решила, да съм известна и с моята професия. Отдавна съм приятел с почитателите си, но децата гледам много да не ги качвам, даже малката не сме я качвали. С Жорж смятаме, че още е много малка и тя няма избора да каже дали иска, или не иска. Иван и Софи също не желаят да бъдат в медийното пространство. От време на време, много рядко качвам техни фотоси и видеа. Мира изявява някакво желание да бъде приятел с моите почитатели. Иначе за мен е задължително да бъда по-близко до феновете, да знаят какво обичам” – откровена е певицата./show.blitz.bg

 

Коментирай

Стига

Стига 06.10.2023 23:59

Е ревала тая!Смени ги хиляда все милионери. Накрая взе арабин.Търпя да я бият,да изневеряват,само са пари.Защо не взе мъж не милионер.К....ва,селска пръчка.Като оная Анелия,с поредния параван милионер,преди с богаташи машини синчета.Всички чалгарки са к...ви!

мишо

мишо 07.10.2023 21:09

Циганка от най-простите в чалгата.

Az sym

Az sym 07.10.2023 21:13

Всички богове казват, че няма нужда да се размножаваш повече

Жаклин

Жаклин 07.10.2023 22:47

Емилия е добра душа! Винаги е била искренна! Дано да са здрави и шастливи цялото семейство! Тя заслужава да бъде обичана,много изстрада!

Киро мазния

Киро мазния 07.10.2023 23:13

Тая кво курве е немате си и на представа,Коко я млатеше затова,ебеше се с когото хване.