Емилия издаде на каква терапия е срещу депресия ВИДЕО

Емилия издаде на каква терапия е срещу депресия ВИДЕО

Фолкпевицата Емилия за първи път разкри с почитателите си каква терапия полза срещу депресия. Именно това я е измъкнало от това да изпадне в нежелано състояние през цялата тази една година на пандемия и липсата на срещите с нейните почитатели. 

Певицата, която след няколко неуспешни опита най-накрая намери любовта в лицето на Жорж Башур, се чувства щастлива и направи изненадващи разкрития с почитателите си и едно прочувствено акапелно изпълнение, което просълзи последователите й. 

Ето я Емилия като малка! Тя се разчувства и сподели пикантни неща от живота си ВИДЕО

„За мен пеенето не е само професия, но и терапия. Пазете се“, заяви тя. По време на цялата пандемия виждахме Емилия да си пее в банята, колата, на масата, в градината и къде ли още не. Това ясно показва, че обича силно музиката и не я възприема само като средство за препитание, както е при повечето й колежки. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E M I L I A (@emilia.online)

Емилия не спира да изненадва почитателите си с любопитни фотоси и музикални новини. Звездата с нежен и лиричен глас, която изпълнява с еднакво майсторство попфолк песни и образци от фолклора, наскоро представи няколко нови видеоклипа в онлайн канала си, за което получи адмирациите на публиката.

След дългата пауза на сценични изяви заради пандемията от коронавирус, певицата вече се подготвя за парти сезона и с нови попфолк парчета и клипове. С какво ще зарадва меломаните, предстои да разберем скоро.

Междувременно тези дни в социалната мрежа Емилия пусна клипче с прочувствено акапелно изпълнение, а реакциите и коментарите  от страна на феновете не закъсняха./show.blitz.bg

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 18.04.2021 19:09

Терапията на всички комплексирани женици са да си фотошопират и филтрират снимките преди да ги постнат в социалните медии.За тях "терапия" за аудиторията смях който е много по-добра терапия.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 19.04.2021 17:54

Терапията и е по стара изпитана рецепта, Морков със сметана.