Емилия го закъса сериозно, косата й започна да пада след...

Емилия го закъса сериозно, косата й започна да пада след...

Хитовата изпълнителка Емилия призна за голям проблем, който години наред я мъчи и страда най-вече женското й его. 

Фолк певицата разкри, че страда от косопад и в продължение на години издирва и пробва различни методи, с които да предотрвати този процес. Най-после го е намерила и сподели с послеодвтаелите си този факт. 

Певицата направи откровението покрай реклама на продукт, борещ се с проблема. Фолкаджийката, която презентира серума против косопад в инстаграм профила си, разказа как през годините винаги е търсила „нещо иновативно, което веднага да спре косопада”. И ето, че най-сетне го намерила.

„След всяко раждане, косата ми осезаемо започва да капе, както и в момента”, сподели Емилия, която роди третото си дете през февруари. Малката Жоржина е кръстена на татко си – бизнесменът Жорж Башур. Като всяка жена певицата, която има и син и дъщеря от бившия си мъж Коко Динев, се притеснявала, когато косата й започнела да капе.

 

Затова и никога не е спирала да търси решение. В рекламата си на продукта – серум, Емилия се похвали, че забелязала резултат още на третата седмица. Косата й, която по принцип била тънка, станала по-жизнена и по-плътна. „Косопадът веднага спря”, доволна е Емилия и подчерта, че продуктът не е само за жени, а и за мъже, пише "Уикенд". 

Носела си го в чантата. Когато отиде във фризьорски салон, за да й направят прическа за поредното участие, Емилия вадела серума от чантата си и го давала на коафьора. Той го втривал в косата й, както се видя в клипчето на певицата, и чак след това преминавал към прическата. Разбира се, най-вероятно това изобщо не е истина. Публична тайна е, че знаменитостите получават солидни суми, за да рекламират всевъзможни продукти в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

ахмак доган

ахмак доган 19.12.2022 13:28

бих я шибал и без коса...

Бирена мая

Бирена мая 19.12.2022 18:22

пиеш и с времето косата ти заприличва на гъста че тка . :)))))

Бай Ху

Бай Ху 19.12.2022 19:59

Серума против косопад при жените са нарича спермолин и трябва да се пие редовно, но на жорш бахура не му става и производството е ограничено.

Нина

Нина 19.12.2022 21:54

Помня я в началото на кариерата и беше с дебели бутове много оскубани вежди и къса рехава коса След това започна с процедури за да изглежда с по плътна коса.

Таня

Таня 20.12.2022 16:23

Е,както се разбра и те са хора,като нас и нищо човешко не им е чуждо само дето вие медиите ги величайте..и ги наричате зведзи ,като се опитвате чрез заглавията си да ни вмените,колко са уникални..

........па

........па 22.12.2022 9:52

Всички кифли които си слагат екстеншъни оплешивяват.Никави мазила не помагат,единствена утеха е че получават пари за реклама на такива продукти.