Емануела триумфира! Заби нож в гърба на Преслава и Галена...

Емануела триумфира! Заби нож в гърба на Преслава и Галена...

Остават броени дни до дългоочакваният спектакъл "Планета на 18" , който тази година ще се проведе в Пловдив на 3 декември. Изпълнителите са в трескава подготовка за събитието, а за първи път на голямата сцена ще се качат новите лица на димитровградската фирма. 

Голяма част от топ имената обаче решиха да бойкотират събитието. Работата им дотолкова пораснала, че вече се срамували да пеят на общите концерти на фирмата. Преслава и Галена са само част от звездите, които категорично отказали на шефа си да пеят за празника на неговата телевизия. Те дори неподозират каква добрина са сторили на конкурентката им Емануела. 

Емилия хвърли бомба, феновете й са в паника!

Певицата с изумрудени очи най-накрая ще има възможността да се почувства като истинска звезда. На нея е поверено закриването на концерта, след като другите топ звезди са отказали участие. Изпълнителката на "Почти перфектен" хвърчи от щастие, че ще получи своя звезден миг и най-накрая ще вкуси от истинския успех.

Мария качи цената си на 7 бона

Феновете обаче недоволстват от липсата на едни от най-обичаните звезди. Освен Преслава и Галена, на сцената няма да видим нито Емилия, нито Фики. Много от зрителите са решили да бойкотират спектакъла, а други се готвят да се изнесат от залата преди самия край, което няма да е приятно за последните изпълнители на сцената. 

Знае също така, че Мария е тази, която ще даде начало на купона с микс от последните си песни. Емрах пък ще представи за първи път чисто новия си дует с Алисия, която пак ще се облажи покрай дуетите си с пайнерски звезди и ще има удоволствието да се качи на голяма сцена, а не да се кълчи само по долнопробни чалготеки. 

На голямата сцена ще излязат още: Цветелина Янева, Денис Теофиков, Джордан, Джена, Анелия, Галин, Лидия, Десита и т.н./show.blitz.bg

Коментирай

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 17.02.2020 11:19

А Кулагин няма ли да покаже избеленото си анално отверстие .