Емануела си оперира дупето, ето го резултата ВИДЕО

Емануела си оперира дупето, ето го резултата ВИДЕО

Попфолк певицата Емануела очевидно е направила корекция и на задните си части, коментират феновете й.

В последния клип на звездата, който е дуетен с младия изпълнител Антонио, „бразилското дупе“ на певицата е основен акцент, пише Телеграф.

Емануела щедро размята задните си части, които са обути в оскъдни къси панталонки тип гащи, силно прилепнали по тялото й. Прави впечатление, че дупето на изпълнителката е много по-релефно, мускулесто и изразено назад, което се постига с години в залата или само с един ден при пластичния хирург.

Почитателите на певицата веднага зашушукаха, че най-вероятно се е възползвала от услугите на турския лекар, при който наскоро прави носа си, за да подобри и задните си части, имайки предвид, че тя не е фенка на силовите тренировки във фитнеса. Според запознати Емануела, подобно на други свои колежки, е направила т.нар. бутлифт корекция. При нея с помощта на специални силиконови импланти се променя формата на дупето и то става много по-изпъкнало назад.

Естествено, тази промяна нямаше как да остане незабелязана от най-верните й фенове. Те й споделиха в коментари мнението си относно поредната корекция на звездата. „Стои ти добре“, написа един от последователите й в мрежата. Емануела е една от най-тунингованите певици в родния шоубизнес. Красавицата с изумрудени очи има няколко корекции по нослето, които обясняваше с проблеми с дишането, силикон в гърдите и обем в устните. Сега към тях можем да добавим и операцията за така мечтаното „бразилско дупе“./show.blitz.bg