Емануела пак е влюбена, това ли е избраникът?! СНИМКИ

Емануела пак е влюбена, това ли е избраникът?! СНИМКИ

Голяма промяна е настъпила при Емануела в личния й живот. След скандалната раздяла с Мартин Николов - Елвиса, май е намерила нова любов и побърза да се похвали в социалните мрежи, че този път е попаднала на романтик. 

Тя не издава самоличността на мъжа, но слуховете я свързват с женен мъж. Всички са в шок от случващото се, а изглежда пайнерката прави всичко възможно да го разведе и да го направи своя собственост. 

Емануела сподели няколко сторита, на които се виждат част от романтичните изненади, които е получила от любимия си след края на "Денсинг старс". Двамата са били край морския бряг, а романтикът й е поднесъл букет от червени рози, а в средата с бели изписана първата буква от името на певицата. 

По-късно Емануела видяла и цялото си име изписано върху пясъка пред вилата, в която са отседнали. Но не романтичните жестове прикова вниманието на хората, а самоличността на мъжа. Все по-упорито се говори, че това е първият й партньор в "Денсинг старс" Иван. 

Тя като че ли потвърждава тези слухове, тъй като след края на шоуто не спира да го хвали и да качва техни общи снимки. "Винаги ще помня забавните моменти в залата И тези в които Иван ме измъчваше със сериозни тренировки, разбира се", пише Емануела. 

За последния си партньор Калоян не обелва и дума, все едно не съществува. Тя трудно преживяла раздялата с Иван, който бил заставен от жена си да спре да танцува с певицата или се развеждат. Дали пък привличането му към Емануела е толкова силно, че да рискува брака си или това са само слухове на зложелатели - ще разберем със сигурност във времето./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай