Емануела изненада всички с тази новина! Обяви, че вече си има... СНИМКА

Емануела изненада всички с тази новина! Обяви, че вече си има... СНИМКА

Хитовата изпълнителка Емануела предприе много сериозна крачка в своята кариера, с която зарадва изключително много почитателите си. 

Въпреки тази своя крачка, Емануела продължава да бъда част от най-голямата музикална компания у нас "Пайнер" и по никакъв начин не означава, че напуска. Просто възнамерява кариерата й да се развива на друго ниво. 

Изпълнителката на "Нотариално заверен" обяви появата на свой YouTube канал – Emanuela. Буквално за минути той привлече интереса на феновете и те побързаха да се абонират за него. В новия канал певицата ще представя своите видеоклипове, но наред с това обещава да радва абонатите си и с интересни видеоклипчета от live-участията си.

Каналът Emanuela си партнира с официалния канал на музикална компания “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial, както и с канала на телевизията - PlanetaTV Official. В колаборация ще бъдат презентирани новите песни на изпълнителката, както и специално направени клипчета lyric video и slideshow.


На 6 декември Емануела снима и най-новия си видеоклип със заглавие “Подводница”, който съвсем скоро ще получи своята премиера в канала на Емануела, а започнати издават, че песента е яка тупалка и ще гърми от всички нощни клубове./show.blitz.bg