Емануела има нов мъж! Оказа се доста щедър, след като й подари... СНИМКИ

Емануела има нов мъж! Оказа се доста щедър, след като й подари... СНИМКИ

Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден. Синеоката красавица се похвали с часовник за около 50 бона. Емануела сподели снимка на луксозното бижу и постави над нея сърце.

Загадка остава от кого е този така скъп подарък. Според запознати цената на подобен часовник е около 50 хиляди лева.

Аксесоарът е изработен от благородни метали и е на световноизвестна марка. Розовият циферблат издава за това, че моделът е един от последните. Това накара феновете на звездата да мислят, че може би часовникът е изненада от бившата й половинка Мартин – Елвиса. Някои дори заподозряха, че двамата са се събрали. Снимка на Мартин от партито обаче така и не се появи.

Експоловинката на звездата липсваше и от публикуваните в мрежата видеа от празненството. Тайна остана и кой е бил толкова щедър в избора си на подарък за красавицата, пише "Телеграф".

Емануела отбеляза рождения си ден в Пловдив сред едни от най-близките си приятели и колеги. Супер Саш, Теди Александрова и Илиян бяха част от звездните гости. Една от първите, които се появиха на тържеството, беше Моника от „Игри на волята“, а Кристиан Кирилов не спря да споделя цяла вечер видеа от партито. Емануела духна една свещичка, поставена на миниатюрна торта, и поздрави приятелите си с няколко песни./show.blitz.bg

Коментирай

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 11.11.2023 9:58

Да има богати хора,но да няма бедни....труден за решаване проблем....

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 11.11.2023 10:27

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin

Ох на бати

Ох на бати 11.11.2023 13:31

Да и е честито .Аз имам за нея една свещичка но трябва много да подуха за да я изгаси

KOKO

KOKO 11.11.2023 17:23

Това е обикновен Rolex datejust цена 11.300EUR,къде е 50 000лв????