Елена Паришева се завърна, разкри нещо много интимно и последва... СНИМКА

Елена Паришева се завърна, разкри нещо много интимно и последва... СНИМКА

Както ви информирахме още вчера, поп фолк звездата от близкото минало Елена Паришева, която загърби музиката, за да се отдаде на личния си живот и семейното щастие, се завърна и то как.

Блондинката, която е съпруа на футболиста на ПФК "Левски" Ивелин Попов, направи доста сериозна крачка към това отново да приковава публичното внимание, както го е правила и преди години.

Доскоро Паришева живееше в Русия, от близо 10 години, но сега отново е на родна земя, защото мъжът й има договор с футболния гранд. Дали скоро и самата Елена Паришева няма да се похвали с нов договор обаче.

Близки до изпълнителката издават, че в момента тя е сериозно изкушавана от професионални предложения - включително подписване на нов договор с музикални компании, за да продължи кариерата си от там, откъдето я спря преди години.

Припомняме, че кариерата на Елена Паришева тръгва стремглаво нагоре, когато подписва договор с "Пайнер" през 2005 г., година по-късно издава и дебютния си албум "Пристрастена". Славата и расте и тя бързо се превръща в любимка на мнозина поп фолк фенове. В името на семейството си обаче, блондинката решава да изостави музиката и да се грижи само за домашния уют.

Дали сега, когато голямата любов на Паришева - Ивелин Попов отново е България и семейството ще се задържи на родна земя, тя няма да се замисли сериозно за музикалната си кариера. Много скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай