Джина Стоева жертва на много нагла онлайн измама

Джина Стоева жертва на много нагла онлайн измама

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин за дрехи, а това, което атрактивната изпълнителка споделя за ситуацията, е покъртително.

На всичкото отгоре се оказало, че това, което й се случило наскоро, не е за първи път. "Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пък има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката. 

Джина Стоева с много емоционално откровение... СНИМКА

Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо. Отново реших да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно, след няколко проверки, го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад", ожали се певицата пред "Телеграф". 

Бизнесмен със съдебно минало измами Джина Стоева

По нейни думи в документа с данните на поръчката къде може да се върне, се посочва адрес в София, а на сайта - в Чехия. Джина започнала да изпраща многобройни запитвания на кой адрес да върне излишния колан, но така и не получила отговор./show.blitz.bg

Коментирай

sandy048

sandy048 16.03.2021 8:24

Каква " трагедия " !! Много е важно Джина да има маркова тениска !! Демек - вижте ме !!