logo

Джена и Наско се изнесоха от къщата на родителите му

Джена и Наско се изнесоха от къщата на родителите му

Тихомълком фолкпевицата Джена и нейният съпруг Атанас Стоев-младши са станали софийски жители. Видимо щастливото семейство се е сдобило с истински палат точно под полите на Витоша, където отглеждат първородния си син, научи ексклузивно репортер на "ШОУ". 

Малко повече от година Джена и Наско са новодомци в мечтания дом. За разлика от колежките си, Джена никога не е парадирала с личния си живот и някак преместването в столицата е останало скрито от медиите и почитателите й.

Всички си мислят, че младото семейство продължава да дели покрив с родителите на Наско в с. Катуница, където се намира уютната къща на ръководителите на орк. Канарите. И известно време младите живеят там, но предвид работата им, са сметнали за необходимо да са в столицата.

Дълго оглеждали жилища, докато не се спрели на това, в което живеят вече година. А докато са на работа за малкия им син се грижи бабата на Наско, която им е опора в това отношение. Тя е нагърбена с тази задача единствено докато мама и тати са на работа. През останалото време те се грижат и възпитават  своя наследник, който вече проявява музикалните си заложби и явно ще продължи занаята на фамилията./show.blitz.bg

Коментирай

Ей,Богу

Ей,Богу 31.01.2019 0:50

Изключителна новина ! Сега ще спим спокойно !