Джена показа дъщеря си за първи път СНИМКИ

Джена показа дъщеря си за първи път СНИМКИ

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря си Цветея, която упорито криеше цели две години и голяма част от феновете й дори не знаеха, че любимката им има второ дете. 

Хитовата изпълнителка реши да държи момиченцето далеч от светлините на прожекторите, но явно е изчаквала да стане на две годинки и да я покаже в целия й блясък. 

"Честит рожден ден, мило дете! Дъщеря ни Цветея вече е на 2 годинки. Обичаме те, щастие наше", написа Джена и сподели кадри от празненството, което е било с тесен семеен и приятелски кръг. 

 

Джена и Атанас Стоев - младши са горди родители на 7-годишен син и 2-годишната Цветея, която събра погледите на последователите на певицата с прекрасната си рокля, торта и очарование. Те не обичат да показват много личния си живот в социалните мрежи, а когото го правят е деликатно и с мярка, което веднага се забелязва и оценява от хората.

Това е първа поява на малката Цветея в социалните мрежи и много колежки на Джена се развълнуваха и коментираха колко е прекрасна. Преслава, Софи Маринова, Десита, Юнона, Теодора, Симона Загорова, Цветелина Грахич и т.н. честитиха празника на известната фамилия./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай