Диона взриви с тези думи за Глория, Камелия и Кали! Обидени със сигурност ще има ВИДЕО

Диона взриви с тези думи за Глория, Камелия и Кали! Обидени със сигурност ще има ВИДЕО

Певицата Диона е известна със своята откровеност и че не може да си държи езика зад зъбите. Показа го за пореден път в подкаста "Не съм такъв човек", където си позволи да коментира най-горещите фолк скандали, които се вихрят напоследък и помитат след себе си много големи имена от жанра.

За първи път изпълнител си позволява да назове нещата с истинските им имена. Диона коментира изказванията на Кали и Сашо Роман, че Глория не е никаква певица и няма нито един хит в кариерата си. Също така заговори и за скандала между Ариа и Камелия, след като изпълнителката на 'Луда по тебе" нападна по-младата си колежка, че е циркаджийка. 

"Има певици като Ивана, Камелия и Глория, които имат право да коментират нас, по-младите. Какво ще опонираш на Камелия?1 Можеш ли?! Не мога да ги погледна в очите! Какво да им да кажа?! Няма да опонирам на такива величия, защото това са хората, които са изградили тази игра. 

Аз даже си говорих с Ариа след думите на Камелия към нея. И тя ми каза същото: "Какво да кажа на Камелия. Можеш ли нещо да й кажеш?". Тя ще те изяде, има хитове на по двайсет години. Аз ще се радвам, ако Камелия каже нещо за мен, дори и да е гадно. Щом те е забелязал човек като Камелия значи си добре. Тя е бранд, марка, величие. Пред изпълнители като Камелия, Глория и Ивана само мълчиш и кимаш", категорична е Диона. 

 

Диона е горда, че все пак преди време е спечелила вниманието на Камелия с една своя песен. "Когато пуснах песента "Любовница" ми звъни непознат номер. Вдигам и от другата страна чувам женски глас, дълбок и секси. Като каза, че е Камелия направо ми се препика. Поздрави ме за новата песен. Ако знаеш какво ми беше...". 

Диона не е съгласна с изказването на Кали, че млади певици като Лидия и Десита нямат хитове и едва ли не са еднодневки. "Кали като личност не я познавам. Гледала съм няколко нейни интервюта, интелигентен човек е с богата обща култура, има мнение по много въпроси, обективно в много ситуации, но това изказване е необосновано. Не може за човек, който се занимава с музика от две години да го заклеймяваш, да му слагаш етикети и да изпадаш в такава конкретика с детайли на имена и песни. Нека говорим пак след 5 години. Лидия ми е приятелка и мога да кажа, че върви стремглаво напред", категорична е бившата рапърка и настояща фолк звезда. 

Безспорно най-коментираната фолк тема напоследък е изказването на Кали, а след това и на Сашо Роман, че Глория няма нито един хит в кариерата си. Това доста ядоса Диона, която реши да брани Примата на фолка. 

"Как ще кажеш за Глория, че няма хитове. Тя е примата на попфолка. Тя е първата, която е направила така, че този жанр да се уважава. Настръхвам само като чуя името й. Есил Дюран също. Това че напоследък нямат хитове е друг въпрос. Но това се дължи на факта, че Глория си държи линията на класическия попфолк и тя няма да се промени, да изневери на стила си. Държи си на нейния стил и го налага още. Евала! Да не започвам да изреждам хитове й, тя няма слаба песен. Как ще кажеш, че няма хит. Потресена съм от това изказване на Кали, която е колежка от нейното време. Глория е като струна, няма от къде да я пипнеш - хубава, горда, пее като звяр. 

Сашо Роман също направи куп цинични изказвания за колегите си. Също се изказа за Глория, че няма хитове. За Малина пък каза, че е кючекиня. Да, тя е и прекрасен танцьор, но също така много хитове зад гърба си. Как за такива лица ще говориш така", възмущава се Диона./show.blitz.bg