Диона си показа дупето! Всички се чудят защо е толкова голямо? СНИМКА

Диона си показа дупето! Всички се чудят защо е толкова голямо? СНИМКА

Певицата Диона, която преди два месеца направи спонтанен аборт и се раздели с годеника си, вече е загърбила сълзите и продължава напред с пълна сила. Бившата рапърка и настояща фолк звезда срази всички с последната си снимка, където акцентира върху задните си части. 

Изпълнителката на песента "Филмарка" си показа дупето на скандална снимка, а нейни фенове подозират, че се е подложила на операция за стягане на седалището. 

Никога досега Диона не е демонстрирала такова "бразилско дупе", заради което идват такива спекулации, че си е инжектирала нещо в дупето. 

Факт е, че покрай бременността Диона беше качила доста килограми, които успя едва сега да свали и то не напълно. Все пак тя абортира в четвъртия месец, но беше качила повече от нормалното за този период килограми. След аборта Диона без малко да загуби живота си. Наложило се е да й преливат кръв, а тя не е била сигурна дали иска да продължи да бъде известна. 

Бързо взела решение, че тази трагедия няма да я събори и ще продължи да се бори с пълни сили за мястото си на музикалната сцена. Диона много иска да се нареди до топ имената в бранша и ухажва Галена за дует, което безспорно ще я изстреля напред в музикалните класации и сърцата на феновете./show.blitz.bg