Диона проговори пред БЛИЦ за скандалния си арест

Диона проговори пред БЛИЦ за скандалния си арест

Диона проговори първо пред БЛИЦ след скандалния си арест от сряда сутринта, където, според информация на полицията, е била хванаха да шофира след употреба на наркотици. Певицата бе задържана, а сега казва цялата истина за нашата медия. 

Часове преди да бъде спряна от органите на реда тя е заснела нов видеоклип в Стара Загора и се е прибирала с екипа си от там, когато е видяла палката на полицаите. 

"До 1 порез нощта снимах нов видеоклип на минусови температури навън, облечена по потник и къси гащи.  През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото ми беше много студено. Това могат да го потвърдят 20 човека, които бяха на терен. 

Тръгнахме си към София и дори не карах аз. След като разкарахме всички по домовете си, тогава се качих аз зад волана за няма и 200 метра. Държа да отбележа, че не съм употребила нито алкохол, нито наркотици. 

Няма никакъв скандал между мен и полицаите. Не е вярна информацията, че не съм съдействала. Напротив, и понеже исках да опровергая думите им, сама предложих да дам кръвна проба. Смятате ли, че човек, който е надрусан, ще иска да даде кръвна проба?! 

Бях задържана в ужасни условия. И искам да кажа на всички хора, които побързаха да ме заклеймят като едва ли не убийца, да не бързат със заключенията преди да са излезли кръвните проби. Има си ред, който съм спазила, съдействала съм. Никога не бил се опълчила срещу закона. Никога не съм се качвала на колата си под въздействието на алкохол, камо ли на наркотици. 

Аз знам, че ме следват много хора и никога с поведението си не съм склонявала към употреба на забранени субстанции. Може да съм скандална във външния си вид, песните и облеклото, но никога в поведението. Обидно е да ме нападат така и то в национални медии, без  истината да е излязла наяве. Не може да се цитира някаква непроверена информация или по думите на някой си. Пак казвам, съдействала съм на органите на реда съвсем доброволно и сега ще чакаме кръвните проби, които да докажат истината и да видим дали някой ще се извини тогава", казва Диона, която е видимо разочарова от случилото си./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай