Диона е наела трима адвокати след ареста и хвърли бомба за кръвната проба

Диона е наела трима адвокати след ареста и хвърли бомба за кръвната проба

Попфолк певицата Диона е наела трима адвокати, след като бе хваната миналата седмица да шофира след употреба на кокаин. В момента изпълнителката е на свобода срещу 5000 лева гаранция и прави три нови песни. 

„Този случай няма да приключи лесно. Просто няма да ме оставят на мира. И съм сигурна, че ще ме държат до дупка само защото съм известна“, коментира Диона пред „Телеграф“. 

Преди ден певицата пита феновете си каква искат да е новата й песен. "Дайте ми идея за заглавие. Излиза до няколко дни", обяви певицата в новото интернет приложение Threads.

Много от коментарите обаче бяха негативни и откровен хейт. Причината е, че в медиите се съобщи, че резултатите от кръвната й проба са положителни за кокаин и трева.

„Аз не мога да кажа на хората как да си живеят живота. Не им определям мнението. Всеки е добре да гледа преди всичко себе си. Не смятам, че е нужно да коментирам“, бе категорична Диона по отношение на негативните отзиви.

По думите й тя все още не е получила официално резултатите от кръвната проба, не били уведомени и адвокатите й.

„Нямам сведения за кръвната проба. Затова и не го коментирам този въпрос. Явно резултатите от кръвната проба са достигнали първо до медиите. До мен още не са достигнали. Когато получа данните от кръвната проба, тогава ще коментирам. Няма информация до мен, нито до адвоката ми за кръвната проба“, обясни изпълнителката на хита „Любовница“.

„За себе си съм сигурна – на волана не съм сядала никога след употреба. Това го знаят всички мои близки. Казвала съм го и на хората около мен. Те ме познават и ми вярват. Оттам насетне няма какво да кажа“, настоя фолкфурията.

„Изненадана съм как хората имат сведения за кръвната ми проба, нещо, което аз все още нямам. Аз не мога да отговоря на медиите, нито на хората, които пишат под сторитата, защото нямам информация, тя до мен не е достигнала“, не скри разочарованието си певицата. 

„Когато наистина излязат пробите, аз ще го приема с достойнство. Когато ми се обадят от прокуратурата и ме извикат и ми кажат - Диона, ето ти пробата. Документирана и подпечатана. Тогава ще го приема“, добави тя.

Що се отнася до хейтърите в социалните мрежи, Диона заяви: „Няма да седна да рева, че има хора, които ме мразят. Аз да не съм политик. Правя нови песни, продължавам с участията. Едната е рап, другата е чалга. И двете са добри, ще помисля коя ще пусна първа“, обяви 28-годишната изпълнителка./show.blitz.bg

Коментирай