Десислава и Лорена с извънредно решение след трагедията на "Струма"

Десислава и Лорена с извънредно решение след трагедията на "Струма"

Ужасът на АМ "Струма", където автобус се блъсна и запали, а жертвите се оказаха 45 македонски жители, разтърси света. Това е голяма трагедия, която не остави безучастни хората, които се кръстят и молят за по-добри времена. 

Родните ни звезди също изказаха съболезнования на близките и приятелите на жертвите, сред които са и 12 деца. А певиците Десислава и Лорена взеха извънредно решение за кариерата си в този тежък за Балканите момент, с което показаха какви чисти сърца носят. 

Двете певици са подготвили дует, чиято премиера трябваше да се състои вчера. Предвид огромната трагедия с македонските пътници, двете певици решиха да отложат за неопределен период от време появата на новата си песен. 

 

"За човешката трагедия значение няма националността, няма значение и възрастта. Когато си отиват хора винаги боли, а когато си отиват по такъв нелеп начин — боли двойно. Съпричастни с болката на близките на всички загинали за последните часове на територията на Република България, решихме да отменим премиерата на най-новата ни песен “На никой друг”, която бяхме обявили за днес. Музиката може да почака. Искрени съболезнования и мир на душите им", пишат двете певици в социалните мрежи. 

Техните фенове приеха смирено новината, че ще трябва да почакат, докато чуят песента. Певиците спечелиха симпатиите на всички с това човешко решение./show.blitz.bg

Коментирай

мазен чалгар

мазен чалгар 25.11.2021 0:38

Браво това а супер, ако никога на я пуснат ще е още по супер!