logo

Деси Слава взе изненадващо решение, с което....

Деси Слава взе изненадващо решение, с което....

Гласовитата фолкпевица Деси Слава предприе нова и сериозна крачка в професионален план, с която успя да изненада почитателите си. 

Изпълнителката на "Сърцето ти е мое" напусна издателите си то "Пайнер" преди няколко месеца, а сега обяви нов трансфер, с който се надява да пожъне големи успехи на музикална сцена. 

Блондинката е подписала музикален договор с "Хит микс мюзик" и хитмейкъра Оцко Василковски, обявиха и от двете страни новината. 

 

"Приятели, с радост искам да ви съобщя новината, че вече съм част от музикална компания Hit Mix Music - Official Щастлива съм, че съм заобиколена от изключителни професионалисти, които ме подкрепят и вярват в мен! Съвсем скоро ще ви зарадваме с много нови проекти. Изненадите тепърва предстоят", написа Деси в социалните мрежи. 

"Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп-фолк, тя е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки.. тя е Деси Слава. С голямото удоволствие Ви съобщаваме, че нашият звезден отбор се увеличава с още една ярко грееща звезда. Деси Слава се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, казваме ѝ “Добре дошла” с голямо удоволствие, а на Вас можем да кажем само, че изненадите тепърва предстоят", пишат пък от компанията на композитора Оцко, в чиито каталог са звезди като Лорена, Меди, Кристиана и т.н./show.blitz.bg

Коментирай

Вени

Вени 20.11.2020 10:23

А пък аз си помислих че е решила пак да смени мъжът.

Ами,

Ами, 21.11.2020 17:04

Това на снимките не е Деси Слава а фотошопираната и мечта да изглежда така.