logo

Деси Слава разкри пикантни подробности за мъжа до себе си ВИДЕО

Деси Слава разкри пикантни подробности за мъжа до себе си ВИДЕО

Второто раждане на Деси Слава промени много неща в живота й, най-вече визията й. Фолк дивата, която бе един от родните сексимволи, напълня драстично и дълго време бе в следродилна депресия.

Малко по-малко обаче, изпълнителката възвръща предишната си форма, макар да има още доста да сваля. В скорошно интервю тя направи доста любопитни признания не само за себе си, но и за любимия си мъж, както и за това става ли той за баща.

Шок! Свалиха Деси Слава от самолета, а причината е ужасяваща!

Малкият син на фолк звездата е бил само на четири месеца, когато е започнал да казва "Мама". В отглеждането му тя основно разчита на свекърва си. Таткото на Борис също помага и се справя прекрасно с ролята си, категорична е Деси.

Деси Слава с изненадващи признания за свекърва си

"Таткото се справя прекрасно с тази роля, въпреки че е млад. Изключително заинтересован е в отглеждането и възпитанието. За един толкова млад човек, има много добра визия за това какво трябва да се случва с нашето дете и дори той ще бъде доста по-строгия. Аз съм много щастлива, че той е точно такъв, защото аз съм много мека и някак си трябва да има някой, който да е по-твърд", обясни Деси Слава пред "Папараци"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ставри

Бай Ставри 06.02.2020 13:49

А дали и го бута у г.ъзо

Естет

Естет 07.02.2020 17:40

Най-добрата възможна комбинация - хубава зряла дама и много по-млад мъж. Дай Боже всеки му такава кака...