Деси Слава разкри пикантни подробности за мъжа до себе си ВИДЕО

Деси Слава разкри пикантни подробности за мъжа до себе си ВИДЕО

Второто раждане на Деси Слава промени много неща в живота й, най-вече визията й. Фолк дивата, която бе един от родните сексимволи, напълня драстично и дълго време бе в следродилна депресия.

Малко по-малко обаче, изпълнителката възвръща предишната си форма, макар да има още доста да сваля. В скорошно интервю тя направи доста любопитни признания не само за себе си, но и за любимия си мъж, както и за това става ли той за баща.

Шок! Свалиха Деси Слава от самолета, а причината е ужасяваща!

Малкият син на фолк звездата е бил само на четири месеца, когато е започнал да казва "Мама". В отглеждането му тя основно разчита на свекърва си. Таткото на Борис също помага и се справя прекрасно с ролята си, категорична е Деси.

Деси Слава с изненадващи признания за свекърва си

"Таткото се справя прекрасно с тази роля, въпреки че е млад. Изключително заинтересован е в отглеждането и възпитанието. За един толкова млад човек, има много добра визия за това какво трябва да се случва с нашето дете и дори той ще бъде доста по-строгия. Аз съм много щастлива, че той е точно такъв, защото аз съм много мека и някак си трябва да има някой, който да е по-твърд", обясни Деси Слава пред "Папараци"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ставри

Бай Ставри 06.02.2020 13:49

А дали и го бута у г.ъзо

Естет

Естет 07.02.2020 17:40

Най-добрата възможна комбинация - хубава зряла дама и много по-млад мъж. Дай Боже всеки му такава кака...