Деси Слава показа ВИДЕО, което е крила цели 10 години

Деси Слава показа ВИДЕО, което е крила цели 10 години

Деси Слава накара феновете си да се вълнуват много, защото пусна видео, което се оказа, че е крила цели 10 години от публичното пространство.

Става дума за клип към песента й "Войната", който почитателите й могат да видят едва сега. По ирония, изпълнителката го пуска в ситуация, в която темата за войната е особено чувствителна заради сблъсъка между Русия и Украйна.

Деси Слава се обясни на 22-годишен младеж СНИМКА

"Ровейки из архивите открих видеоклипа към песента "Войната", който заснехме през 2014 година на Сейшелите. Тогава така и не ви представих това видео, но сега – близо 10 години по-късно реших да го споделя с вас", пише певицата в профила си.

"Войната" е по музика на Деси Слава и Иво Моллов – Гугутката, който прави и аранжимента на песента. Лириката е на Лили Димова. Режисьори на видеоклипа са Костадин Кръстев – Коко и Николай Скерлев.

Деси Слава с нова промяна, вече е брюнетка и... СНИМКИ

Какво ли още ще покаже Деси Слава от архивите си, чудят се феновете на гласовитата блондинка, която в последно време изглежса като нова - много вталена и много заредена с добро настроение./show.blitz.bg

Коментирай

Велик

Велик 12.09.2023 21:36

марш е това. Военен марш. Иде ми да лъсна токата и кокардата. И да изпия 2 кила мастика за една гарнизонка, без преспиване.

laubpavave

laubpavave 13.09.2023 17:38

Разпродажба! Уникален и компактен видеорекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена.----- https://welcome.to/carcam