Деси Слава обяснява в интервю как е отслабнала, а след това пропищя от страшна измама

Деси Слава обяснява в интервю как е отслабнала, а след това пропищя от страшна измама

Певицата Деси Слава успя да се пребори с излишните килограми и макар все още да е леко закръглена, то успя да възвърне предишния си сексапил и отново да бъде блян за силния пол. А рязкото сваляне на килограмите предизвика небивал интерес сред феновете й. 

Това даде повод на много хора да си съчиняват как точно е отслабнала Деси, включително и на менте-лекарства да си правят реклама на неин гръб. От няколко дни в социалните мрежи се върти нейно интервю, в което обяснява как е отслабнала. Но по-късно алармира за страшна измама и предупреди всички да се пазят. 

"В интернет пространството се разпространява “мое интервю”, създадено с изкуствен интелект, с цел реклама на продукти за отслабване. Получих много запитвания от вас дали тази реклама е достоверна и отговорът е НЕ. Актуална информация за мен може да намерите единствено на моите официални акаунти в Instagram и Facebook", поясни Деси. 

Оказа се, че някой фалшиви добавки за отслабване ползват имената на популярни личности и с помощта на изкуствения интелект си правят безплатна реклама без знанието на въпросните звезди. Хилда Казасян също е жертва на същата фирма, която ползва звездите с цел печелене на клиенти./show.blitz.bg

Коментирай

sms

sms 05.01.2024 12:11

КУКЛА

КАЛИНКА

КАЛИНКА 05.01.2024 12:15

Разбира се, че съдържанието на статията не съответства на заглавието, типично за блиц. Как по-точно е отслабнала? Тайнаааа. Не че не знаем - с инсулин, за сметка на инсулинозависимите.