Деси Слава 2 години крие снаха, най-накрая призна, че... СНИМКИ

Деси Слава 2 години крие снаха, най-накрая призна, че... СНИМКИ

Фолкдивата Деси Слава крие кандидат-снаха цели две години, а новината предизвика бурни реакции в мрежата, където иначе напоследък тя е по-активна. Големият й син Майки е в сериозна връзка с красавица на име Анжела.

Двамата влюбени са заедно от две години, но нито Майки, нито Десислава са коментирали досега кандидат-снахата. Макар да навърши едва 22 години преди няколко дни, наследникът на фолкпевицата не си пада по краткотрайни афери, а предпочита по-дълбоките взаимоотношения.

Деси Слава се обясни на 22-годишен младеж СНИМКА

Момичето, от своя страна, изглежда скромно и интелигентно, така че според запознати Деси е уцелила шестица от тотото със снаха, пише "Телеграф".

Майки също е изключително отговорно момче и дори често поема грижите за малкото си братче - Борис, който е едва на 5 годинки, но е слабост на батко си.

Деси Слава с нова промяна, вече е брюнетка и... СНИМКИ

Нищо чудно самата Деси Слава да е дала съвет на сина си да не оповестява публично избраницата си от горчивия опит, който има самата тя. Макар винаги да обявяваше публично половинките си, на певицата никога не й провървя в личен план, но поне има две прекрасни деца, пише още изданието.

Припомняме, че големият й син Майки е от връзката й с българина Мишо, който живее в Чикаго, а малкият Борис е плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов./show.blitz.bg

Коментирай

Работническо дело

Работническо дело 29.07.2023 20:01

Десиславо ела да те опъна на пълна програма ,доведи и приятелките си !

Станков

Станков 30.07.2023 0:19

Да не му се надява човек на маратонката (бог да го прости) какво дете създаде. Нека са щастливи младите а ония стиснатия Дилян да даде на децата някой лев.