Дебора преживя страшен кошмар, мъжът й я... СНИМКИ

Дебора преживя страшен кошмар, мъжът й я... СНИМКИ

Драматичните ситуации в личния живот на Дебора валят една след друга. Оказа се, че фолкпевицата, която стана печално популярна покрай участието си в "Биг Брадър", е била меко казано натирена от мъжа си.

До този момент в публичното пространство се тиражираше версията, че Дебора е тази, която е зарязала бащата на детето си, но впоследствие близки до бизнесмена разкриха, че той е този, който е прекратил окончателно отношенията си с нея.

"Не искам да си губя времето с човек, който обижда, заплашва, наранява и е безотговорен. Прощавах много пъти, но всичко си има граници", написа пък Дебора в социалните мрежи, а от думите й излеза, че си е тръгнала по собствено желание.

Тази фолкпевица ражда до дни!

Злите езици твърдят, че причината, поради която бизнесменът е решил да я остави, е страстта на певицата към чашката, пише "Телеграф".

Още докато участваше в "Биг Брадър" си пролича ясно каква алкохолна зависимост и лошо пиянство има Дебора.

И въпреки че след като излезе от шоуто, тя постъпи в клиника, за да излекува зависимостта си, към днешна дата явно проблемът е още налице.

Фолкпевицата дори е замразила засега и музикалната си кариера, за да се отдаде изцяло на отглеждането на 7-месечния си син Самуил./show.blitz.bg

Коментирай