Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на попфолка

Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на попфолка

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите. Тя отново е до болка откровена и от нейните думи стават ясни много неща, за които до този момент не сме се замисляли. 

Бившата вокалистка на Слави Трифонов реши да е тази, която да извади на показ мръсните тайни на лекия жанр и да отговори на много любопитни въпроси на консуматорите на чалга ритмите. 

„По-лесно ми е да ходя на ранни участия, не дискотеки. Дискотеката е една голяма кръчма с по-голяма сцена. Може да се пее на живо и там, но е трудно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. Пускат се плейбеците, но се заблязва, хората ще те оплюят, без да знаят защо си го направил и защо си прунден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър звук и нещата звучат по този начин, по който звучат в дискотеките“, разкри тя при гостуване в подкаст наскоро. 

Това обяснява защо голяма част от представителите на фолка прибягват до плейбека. Правят го дори най-пеещите. Друг е въпросът, че има и такива, които рискуват гласа си и показват уважение към своята публика и въпреки всичко пеят на живо./show.blitz.bg

Коментирай

Киндер

Киндер 29.11.2023 10:42

Хиалурона те направи страшилище, махай екстеншъна и вЪри на училище...

абе

абе 29.11.2023 20:00

В гъзъ на това говедо!

Пепа

Пепа 29.11.2023 22:19

Абе всички ли сте толкова свестни та плюете по другите или е завист

/кл;

/кл; 30.11.2023 0:23

На пияните и дрогирани у дискотеката само плебейк.