Цитиридис си плати за Бони... ВИДЕО

Цитиридис си плати за Бони... ВИДЕО

Новата песен на поп фолк дивата Бони "Сватба" вече предизвиква невероятни реакции, където бъде чута, въпреки че тепърва ще добива масова популярност. Тв водещият Цитиридис, при когото звездата гостува наскоро, е поредното потвърждение за това.

В типичния си откровен и директен тон Бони представи своя нов хит, който има много специална мисия - да обединява и да забавлява всички българи по света, особено в трудните времена, в които живеем.

Певицата Бони с чуден подарък! Спретна "Сватба" ВИДЕО

Още с влизането в студиото на "Шоуто на Цитиридис", Бони внесе неподправен колорит и бързо развихри страстите с изпълнението, а след това и с признанията си. Нещо повече - тв водещият даже извади пари, вдъхновен от импровизираната веселба.

Дъщерята на Бони събра всички погледи с това благородно дело СНИМКА

Припомняме, че "Сватба" изгря на музикалния небосклон на 8 април, а появата й съвпадна с Международния ден на ромите. 

Бони спря дъха със секси СНИМКИ 18+ и обяви, че само преди минути е...

"Подарявам Ви премиерата на дългоочакваната от всички нас песен "Сватба". Искам да Ви кажа: за мен всички хора сме еднакви, щастливи и силни само когато сме заедно!  "Сватба" е създадена с много любов, професионализъм, настроение и позитивизъм. Тя е за всички Вас", написа тогава Бони за новия си проект, в който пее на български и на цигански./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 11.04.2022 19:21

Няма нужда Бонка да обединява и забавлява българите по света.Да прави това със своя етнос.Писна ми от тях.

Зоя

Зоя 19.04.2022 10:56

Цитиридис, как може да каниш тоя урод? Най-отвратителтата,нахална,грозна мангуста???!!!