Чудо невиждано! Джендърът Филип става фолкпевица! (СНИМКИ)

Чудо невиждано! Джендърът Филип става фолкпевица! (СНИМКИ)

Чалга редиците се увеличават и топ имената в гилдията вече ще се съобразяват с най-новото звездно попълнение - не кой да е, а транссексуалният Филип Димитров, който днес се подвизава под името Анджелина.

Дебютната песен на Анджи излиза през месец май и ще се казва "Неустоима", пише Хот Арена. А информацията обяви самият джендър в социалните мрежи. Бившето момче вече е записало парчето, а в следващите седмици ще заснеме и клип към нея.

За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната концепция на клипа, но 21-годишният джендър е категоричен, че ще е иновативно и различно. Въпреки новината мнозина не я приеха сериозно, а хомофобските изблици достигнаха върха си.

"Ти едвам говориш, представям си как ще пееш", "Побиват ме тръпки от теб, Фильо", "Няма да устоя да си отрежа ушите", са само част от гневните реакции срещу Филип-Анджелина. Въпреки това тя казва, че не се вълнува от подобни коментари и отдавна е свикнала с тях.

"Не е нужно да можеш да пееш, за да станеш попфолк изпълнителка, излъчването е важно и други неща", контрира джендърът. Не е ясна и продуцентската компания, под чието крило ще е бившето момче.

Роденият през 1998 г. в Кюстендил Филип започва да се захласва по момичешки дрехи още от малък. На 16 години решава, че ще превърне мечтата си в реалност. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи.

За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 г. с позволението на семейството си Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предишния си живот. За мечтата му да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.

Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а приликата между известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление. Днес Анджелина учи в Техническия университет в София, където също е добре позната сред колегите си.

"Не ме притесняват такива работи, широко скроен човек съм." Така емблематичният фолкизпълнител Милко Калайджиев коментира бъдещата изгряваща певица. И допълни: "Ако може да пее и да прави впечатление, защо не. Хората решават кой да бъде звезда и кой не"./show.blitz.bg

Коментирай

lina

lina 12.04.2019 18:57

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc