logo

Чалга певица си показа бръснатото "коте" СНИМКА 18+

Чалга певица си показа бръснатото "коте" СНИМКА 18+

Треторазядната чалга певица Кристианата по провокация слага всичките си колежки в малкия си джоб. Половинката на македонския хитмейкър Оцко пуска снимки, на които е досущ като актрисите от филмите за възрастни. 

Тези дни русото изкушение сподели снимка, на която е с доста провокативен бански. Дизайнерският модел втрещи с това, че скрива всичко друго, но не и интимните части. Точно на триъгълника има изрязана същата фигура, която разкрива и най-милото на Кристиана. 

Оказва се, че изпълнителката на "Хулиганка" има татуровка точно там. "Не ми се мисли какви мъки е преживяла, докато си татуира котето", пишат в социалните мрежи възмутени почитатели. 

Кристиана е родена на 1 ноември 1989 г. в Бургас. В началото на музикалната си кариера стартира като дует с друга скандална чалга звезда - Дебора. Кристиана обаче се залюбва с композитора Оцко и стартира самостоятелна кариера. Така и не успява да се добере до челните позиции във фолка, макар да има съвместни песни с Галин, Фики, Джорджано и т.н./show.blitz.bg

Коментирай